Bijdrage van het VSB Fonds

12 jun, 2023 | Verbouwing

Door het bestuur van ‘ús Doarpshûs’ worden nog steeds nieuwe aanvragen gedaan voor donaties voor de verbouwing van het dorpshuis. Dit keer wederom met succes! Op 5 juni werden de bestuursleden van ús Doaprshûs aangenaam verrast met een donatie van het VSBFonds. Er wordt door het VSBFonds een bedrag van maar liefst €30.000 beschikbaar gesteld voor de verbouwing van het dorpshuis.

Het motto van het VSBFonds: ‘Iedereen doet mee’, sluit naadloos aan bij onze missie: een dorpshuis van, voor en door Gaastmeerders. Daarom hebben wij een aanvraag voor een donatie gedaan bij het VSBFonds. Wij zijn blij met het positieve bericht van VSB dat wij zo’n mooi bedrag tegemoet mogen zien.

Het VSBFonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land, door sociale- en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’. Het VSBfFonds gelooft in sterke wijken en buurten waar veel gelegenheid is om elkaar te ontmoeten!

De prachtige donatie van het fonds zal zeker zijn steentje bijdragen aan het realiseren van een dorpshuis waar volop het verenigingsleven kan plaatsvinden en activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Recent Nieuws